À La Carte
Pris pr. kuvert (inkl. moms)
2 retter 935 kr.
3 retter 1025 kr.
4 retter 1115 kr.
5 retter 1185 kr.
6 retter 1265 kr.
7 retter 1350 kr.
Pakken indeholder følgende:
Velkomst bobler/drink
Snacks ved ankomst
Kaffe / the / Avec
Leje af lokale (8 timer)
Opdækning
Rengøring / oprydning
Tjenere / Kokke
Udvalg af Alkoholfrie muligheder
Fri fadøl fra Møns bryghus – huset vin – sodavand / vand
(under middagen).Der tages hensyn til allergier, vegetar/veganere.
Tilkøb:
Fri bar 4 timer med 4 valgfrie cocktails, fadøl, vin og vand. + 295,- pr. kuvert.
Dj 4-5 timer plus opsætning og nedtagning. + 6000-7000 kr.
-
Cremet pastinak suppe med kammusling, sprøde kastanjer, urteolie og friteret æblerør.
Hvide asparges med pocheret æg, hollandaise på brunet smør, og sprødt rugbrød.(Stenbiderrogn + 30,-).
Ravioli med hummer, maltjord, urter og bisque + 60,-.
Panko paneret rødspætte med tomat mayo, asparges crudite, sne af dild og rugbrødsknas.
Lakse rillette med citron mayo, syltet fennikel, urter og røg af æble.
Picnic kurv - En blanding af forskellige lækre snacks som deles ved bordet.
-
Risotto med ung hane, kantareller, pancetta, urter og brændt parmesan.
Jomfruhummerbisque serveres med rugbrød chips og dild olie.
Rigatoni med iberisk gris, fennikel, syltede svampe i cremet parmigiano sauce
Rosa stegt oksebryst med friske urter, svampe mayo syltede løg og chips.
Linguine med tigerrejer, hvidvin, hvidløg, cherry tomater og sprød basilikum.
-
Perlehøne ballotine med pancetta, pommes Anna, svampepure og portvinssauce.
Smør stegt kulmule med jordskokkepure, smør sauteret kartofler, grillet fennikel og Sauce vin Blanc.
Iberisk sortfods gris, pommes gratin, smør stegt spidskål, Blomkål pure og trøffel sauce.
Kalve tournedos med pommes Anna på rødbede, rødvinsglace og tomat kompot + 25,-
250 grams Rib eye med løgringe, bearnaise og pommes frites + 60,-
-
Brombær trifli med nøddeknas og krystalliseret hvid chokolade med lime.
Baked Alaska med basilikum is i jordbær coulis toppet med nødde tuille.
Pocheret pære med karamel mousse, kanel is og crumble.
Gateau Marcel med mango sorbet og mynte sne.
Creme brulée med hvid chokolade, pistacie creme og passionsfrugt sorbet
Kold rabarber consommé serveres med kokos is på mascarpone og brændt hvid chokolade.
-
Stort ostebord med surt, sødt og sprødt.
Sliders med amr. oksebryst, vesterhavs ost, syltet rødløg og svampemayo.
Pølser fra grillen + tilbehør (2 slags pølser).
Pulled pork burgers med coleslaw, syltet agurker og baconmayonnaise.
Kontakt os
Er du interesseret i at booke et arrangement eller høre nærmere om dine muligheder?
Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende.
Ragnagade 7
2100 Kbh Ø
Tlf. 21 47 62 43
Mail: kokkesmedjen@hotmail.com